Ik geloof dat een ieder zich vrij zou moeten voelen om zich te kunnen uiten. En een van de mooiste vormen om je te uiten is kunst en cultuur. Door humor te gebruiken om iets aan de kaak te stellen, dans voor het vertellen van een verhaal of jouw gevoel in een schilderij te leggen. Het zijn talenten die ik bewonder.

Mijn talent is het zakelijke gedeelte te organiseren vanuit juridisch, financieel, productioneel of marketing perspectief. Inmiddels heb ik veel ervaring met het opzetten en organiseren van initiatieven. Ik kan een idee tot iets concreets tot stand brengen.

Achtergrond

Tijdens mijn rechtenstudie in 2006 heb ik The Joker Comedy Club in Almere opgericht dat maandelijks comedy avonden organiseerde. Vervolgens ben ik in de advocatuur op het gebied IE, IT en privacy terecht gekomen. Maar de creatieve sector lonkte en na drie jaar heb ik een overstap gemaakt. De stap maakte ik naar zakelijk leider bij Comedy Cafe Amsterdam. In die periode werd de nieuwe locatie op IJdok opgezet en waren er veel start-up uitdagingen. In 2017 werd ik zakelijk leider bij Stichting Cameretten, een cabaretfestival dat op zoek gaat naar het aanstormende cabarettalent. Door de jaren heen is mijn passie voor talentontwikkeling en het professionaliseren van start-ups en artiesten gegroeid.